За Комплекса

БЪРЗИ ФАКТИ

Максимален капацитет – 30 души.  Шест вили, ВИЛИ А, B & C са с капацитет от 4-ма + 2-ма гости (2 спални с опция за разтягане на дивана във всекидневната), ВИЛА D – 6-ма + 2-ма гости (три спални с опция за спане в хола на диван), АПАРТАМЕНТ– 4-ма гости (две спални).

Разстояние от град София до село Царева Поляна – 230 км (2.15 мин). Пътува се по магистрала Тракия, на 168км се отбивате по магистрала Марица до Хасково; от там продължавате 19 км в посока Кърджали/Перперикон/Маказа.

Вилният комплекс е отделен от селото, тъй като е изграден на югозападния му край и се намира на възвишение. Това позволява постоянната циркулация на въздух с лек ветрец, правейки дори и най-топлите дни на годината много приятни. Околността е изключително тиха и спокойна.

Въпреки изолацията от градския живот, ние предлагаме високоскоростен интернет достъп чрез WiFi връзка във всяка къща. Дори и да не носите лаптопа си, при нужда можете да използвате нашия служебен компютър.

Изгледът от всяка стая на вилите е към източното подножие на Родопи планина. Пейзажът е изключително живописен и през четирите сезона на годината. През лятото можете да се разхлаждате в басейна, през зимата да покарате ATV-та в трудно проходими условия, а ако не харесвате този моторизиран спорт – можете да се разходите пеша из региона или просто да се насладите на запалената камина във вилата и меката топлина от радиаторите, свързани към нея с чаша чай в ръка. През есента и пролетта цялата природа наоколо се променя, а температурите предоставят възможност да се насладите на приятното време и да потичате, походите, да покарате колело или ATV или просто да се насладите на гледката наоколо. Друг добър избор е да пробвате сауната и джакузито, след което да се насладите на дълъг обяд или вечеря на барбекюто, опитвайки вкуса на скара на дървени въглища.

ПУШЕНЕТО ВЪВ ВИЛИТЕ НЕ Е РАЗРЕШЕНО! За целта са предоставени пепелници на всички тераси и веранди.